El nostre restaurant està situat al terme municipal de Rajadell, concretament al barri de l’estació, a cinc minuts del nucli antic amb cotxe i en plena natura.
Gaudim de bones comunicacions, ja que estem situats al costat de l’eix transversal (C-25) i tenim l’estació de tren al davant, la qual cosa fa que sigui un indret molt visitat. Si esteu interessats en conèixer la zona podeu consultar a l’Oficina de Turisme que es troba ubicada a la mateixa estació de tren i on us indicaran com arribar als lloc d’interès com la Vil.la Romana de Sant Amanç o el Molí d’oli. També ofereixen visites guiades al nucli antic, al museu-pinacoteca, l’església i el castell de Rajadell, entre d’altres coses. A més existeixen nombroses rutes de senderisme per gaudir de la natura. Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’ajuntament www.rajadell.org.
Restaurant Cal Miliu     Av. Estació, S/N     08256 Rajadell    93 836 80 76 ELS DIMARTS TANCAT PER DESCANS SETMANAL Avís legal   |   Disseny Net Engineer